sebastianåhman<3

fredag 27 november 2009

Ledig dag (:

Hallå (:

Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera. Men jag ska försöka bli lite bättre iaf.
Kan ju säga som så mycket att jag har börjat bygga på en hemsida till min rallykarriär. Får se när den är klar :D .
Jag måste säga att jag är ganska positiv till det mesta, för det är snart jul, jullov, nyårsafton , och sedan vårtermin och sedan sommarlov och sedan får jag körkort och jaa. 2010 kommer bli ett toppen år tror jag!

Men nu ska jag ringa till Sofia, hon håller sig i hålan skeppshult!
/ Frida axelsson

lördag 17 oktober 2009

ojojoj, det va ett jävla tagsen nu

Hallå (:

Jag har inte hunnit sitta vid datan så mycket, har så mycket annat för mig hela tiden. Det är skolan, rally, fester , och vänner hela tiden. Men det gillar jag . Snart höstlov ju , då lovar jag att jag ska uppdatera.

Igår va jag och fia i gvd , med delbert , robin och nico. Aa, jag har ingen kommentar förutom att jag har förbannat ont i min tumme idag tack vare Pontus Delbert. men men, sånt händer liksom.

Ikv verkar alla vuxna åka till Parken , så det blir väl film eller något liknande ikv för mig som är underårig :(

fredag 28 augusti 2009

äntligen ny mobil (:

Tjena Tjena!
Äntligen var jag och mamma och köpte ny mobil idag, det blev en T700 ,röd och svart , eftersom martina har en svart och silvrig. Ville inte härma henne. Blev även ett par nya skateskor, dom var grymt snygga!
Nu så har jag precis duschat , och lastat på bilen på kärran och packat ner min ovrall och hjälm. Så nu är jag redo för Skilling 50 imorgon! Jag har start nummer två , och jag kommer uppdatera min blogg (: Det lovar jag er.
Första start är klockan elva , så jag startar ju någon minut över elva då. Smart tänkt (Y).

Tack för mig idag och på återseende imorgon , då det blir party på kvälla och rally på daga.

/ Frida axelsson, finns bara en som mig.

Värnamo (:



Hallå ja!


Igår var det en ganska knepig dag, slutade ju halv tolv. Sen på kvällen, efter jag äntligen satt på namnen på rallybilen. Så nu är det klar!


Iaf efter det, åkte jag till Linn och vi hade inget att göra så vi tog bilen till ss och hämtade Sebbe, även kallad Bullen. Sedan åkte vi vidare till Alle, han hade lite folk hemma. Och där ifrån fick vi med oss Pontus och Sophie, bilen gick vidare till Värnamo och donken. Mumsigt! Det var en kul kväll på donken, vi lekte faktiskt på lekplatsen där i donken, åkte rushkana ochså :D Skojsigt!


Efter värnamo åkte vi hem och skulle kolla på OTH , men trött som jag var stendeckade jag i sängen , men så ringer det tre nötter till mig klockan ett inatt och tjatar en massa skit. Jag var inte så glad på dom kan jag säga. Imorse väckte linns pappa oss, för han skulle handla. När han kom tillbaka hade han köpt goda kakor:D Mumsigt värre ;D Tack tommy.


Nu snart ska jag åka tillbaka till Gvd , ska äntligen kolla på mobil. Tror det blir en Sony Ericsson G700, men vet inte för den finns nog inte hemma. :( . Och jag vill ha ny mobil nu! Sen blir det förmodligen till att klippa sig tror jag hos min privata Frisör. =) Det gillar vi.


Nu så är jag taggad inför imorgon , med nya däck , ny drivaxel, ny länkarm , nytt styrstag och satt på namn på rutan. Så nu är jag taggad!




"Säg inte allt du tänker, men tänk allt du säger"


Så där jag , namn på rutan och ny skärm och nya däck med nya fälgar.
/ Frida Axelsson


torsdag 27 augusti 2009

Helg (:

Hallå.





Skriver för hela veckn nu, hr inte orkat skriva på kvällarn nu när jag börjat skolan. Den tar kål på mig ungefär.


Men i tisdags var jag och hämtade däck hos Team chefen , fick nya fälgar till med som var riktigt fina! Jag älskar dom! Tack så hjärtligt för det, och Frida hade bakat en jätte god kladd kaka som vi fick smaka på ! :D Kanon.


Onsdags alltså igår, var det en helt vanlig dag med skola och träning och sebastin .


Idag har det varit ganska lugnt med, slutade halv tolv idag och på bussen hem blev jag omringad av negerligan. Det var inte roligt, dom satt och glodde på mig som om jag var dum i huvudet. Det va jävligt läskigt måste jag säga. Men men, hem kom jag iaf, och pappa hämtade mig i Tranemo, och nu har jag precis ätit middag hos Erica och tänkte att jag skulle uppdatera min blogg.


Har även lite bilder från Lördag kvällen med, från förfesten. Det är inte alls dumt.





Bilen min är helt klar nu , förutom att namnen fortfarande inte kommit på och ska byta höger fram till de nya däcken. Sen är jag redo för fight på lördag mot Robert (: Haha.





"Säg inte allt du tänker, men tänk allt du säger"





/ Frida Axelsson



Party hatt var det ja.

söndag 23 augusti 2009

Då var denna helgen över.

Tjena Tjena !

En kanon bra helg , som började med att man gick i skolan till 12 och sedan umgåts med Passgård, Coffe , Matte , Kalle , Erica , Sofia , Niklas och sebbe (: Och jag tror att jag har sett världens roligaste sak iaf, som någonsin kommer att finnas i sjötofta. Det kom förbi två killar med en skottköra med en högtalare på och lyssnade på Botten Anna , killarna var 19 och 17 år. Mycket roligt att se ska jag lova. Det är inte alla som får se, gott skratt fick vi alla iaf! Nog om Fredagen det var en trevlig kväll. Men nu över till lördagen som blev ganska stressad.

Började med att vi fick åka till Burseryd, för kalle skulle klippa sig hos Maria. Efter det åkte vi vidare till Gvd för att handla Taco inför kvällen. Japp japp, det var gjort och efter det hem fort som fan och börja göra sig iordning. Eftersom jag inte har någon dusch än så gjorde jag mig iordniing hos Sofia och började dricka lite cider (: Trevligt Trevligt. Sedan vidare till Linn i askebo där förfesten skulle hålla hus, började käka och dricka lite lugnt. Men det blev kanske lite för mycket för mig sen, efter två groggar och några cider. Glad var jag iaf, och hade hattar så det räckte och blev över. Kul hade jag iaf hos linn, vid åtta slutade jag dricka mådde inte så bra då. haha xD .
Men mådde prima skinka till Boket. Orkar inte skriva så mycket om Boket, men jag minns att det var skoj iaf och det blev mycket dans =) .
Nu ska jag gå och lägga mig efter en lyckad match mot Vaggeryd med vinst med 9-2 och jag stod för 6 av målen , varav en var frispark. Tack Frida Svensson som ställde sig i målet istället för mig. Det ska du ha en stor Aplåd för! Jusste, nu har jag riktat bilen , men den blev inte riktigt rakt som synd var :/ , men bara jag kan köra den så är jag glad. Next Race : Skilling 50

"Säg inte allt du tänker, men tänk allt du säger"

/ Frida Axelsson

torsdag 20 augusti 2009

Sommarlovet är slut.

Jaha, då var det dax för den där Skolan igen , en ny termin , ny klass och ny lärare , nya lektioner och massa roligt. Det kan nog bli ett roligt år detta, men jag ser nog mest fram emot alla lov som kommer nu.
Vart i Jönköping idag, med fia och Erica klackade om mina skor, som jag ska ha på lördag =) Kanon bra blev det, köpte inget mer. Men sen däremot var åkte jag och fia till Ge-kås med mamma, där hittade jag saker som aldrig förr, blev en jacka, plattång , och lite smått och gott som kan vara bra nu framöver ungefär. Smycken, och smink och dittan och dattan. =) Mycket trevlig dag som jag avslutade med Fia och Erica . (: Nu är det läggdax för mig kan man ju lugnt säga, eftersom vi gör om vårat badrum har vi ingen dusch hemma, så får åka upp till Labont och duscha, det är inte så jävla roligt kan jag säga. Måste gå upp ännu tidigare då =( . Men men, blir halv sju bussen imorgon, börjar åtta och hoppas jag slutar någon gång på förmiddagen, eller iaf runt tolv vore bra!

"Säg inte allt du tänker , men tänk allt du säger"

/Frida Axelsson

onsdag 19 augusti 2009

Sista sommarlovsdagarna

Hej och Hå (:


Nu sitter jag här i min underbara svarta soffa och har precis kommit hem från Sofia, där jag och Erica och Fia spelade Skipbo, något förbannat kortspel som Sofia har. Ganska långtråkigt, men det är roligt om det går bra ! =)

Resten utav denna dag har jag spenderat genom att planera, tänka och träna fotboll. Träningen är viktig faktiskt, och idag var det riktigt jobbigt. Förövrigt, så har vi planerat klart inför helgen nu, och det kommer bli grymt roligt ute hos Linn, även om inte vissa kommer. Ganska tråkigt , eftersom vi ändå hade bestämmt att det skulle vara alla vi tjejer, så kommer en del inte ändå. Men men, det får man leva med. Vi som kommer till Linn , lär iaf har jävligt roligt denna unika lördagkväll , som går av staplen klockan ett då jag och fia börjar korka upp grogg och cider ;D MUMS !

Bokskogen , kommer bli min avslutning på det här underbara sommarlovet, som jag har haft iår. Det har varit jävligt skönt , synd att vädret i Sverige inte vill ha det jag ville ha. Men ändå så har vi kunnat hitta på lite olika aktiviteter detta sommarlov. Det har blivit, Halmstad , Gokart, Öland, Askebo, Smålandsstenar, Bolmen , Hävla, ja som sagt lite av det varje. Men mycket roligt har jag iaf haft måste jag säga och det är tack vare mina underbara vänner och pojkvän (: STORT TACK FÖR DENNA SOMMAREN.

Nu är det ju bara en sommarlovsdag kvar, och den kommer jag tillbringa Först i Jönköping med Erica och Sofia och sedan förhoppningsvis i Ullare med Mamma.

Nu ska jag gå vidare till min sköna säng och sova en blund eller tvål


"Säg inte allt du tänker, men tänk allt du säger"


/ Frida Axelsson


Extra tack till mina stjärnor och grodor(:

Filmkväll (:

Hej igen!

Igår hade jag, Erica , Fia och Linn filmkväll ute i Askebo, det var riktigt trevligt kollade tre filmer faktiskt. Det blev ; Day of the Dead , shopp, någonting och vi hade iaf tur med vädret igen.
Haha, som synd var hade vi ju redan sett en av filmen, rysaren såg vi hos Robin, men det va bara Erica som tänkte på. Men men , så är det ibalnd. Hinner dock inte skriva så mycket idag, för jag ska till Tranemo och köpa partyhattar idag till på lördag (Y) . GOtt folk va det ska festas på lördag säger jag bara. Herre gud, va fulla vi ska bli. xD .

"Säg inte allt du tänker, men tänk allt du säger"

/ Frida axelsson

tisdag 18 augusti 2009

Helgens Aktiviteter.



Hoppas att alla fattar att jag har ny blogg (:




Helgen bestod av en runda ner till Hässleholm , där snapphanerallyt gick av staplen.


Fredagen kördes ss1 & 2 , och tobbe började med att köra lite försiktigt men det blev bättre tillslut. Vi såg la en hel del, några motorstopp , någon som var ute och körde lite sick sack mellan trädena och lite smått och gott.


Lördagen var ju själva trävlingen på , eftersom vi åkte med som Service så drog jag och Syrran ut på ss4 för att kolla. Där vi ställde oss någon meter ifrån starten, vi orkade ej gå mer. Men det var inte så dumt det heller faktiskt, för där hände en del där med, bildelarna flög huller om buller , och en fick till och med bryta där. Fick en hel del bra bilderdärifrån.


Men denna tävlingen slutade inte lyckligt för Tobbe alls, det slutade med en skrotbil :( Jirvelius och Tobbe fightades om andra platsen och det slutade med att båda två låg ute i diket och vi fick dra upp dem. Lite tråkigt faktiskt, men sånt som händer i denna sporten! På tal om den sporten, min bil ska på rikt på lördag , sedan är det till att skruva ihop alla delar och hämta ett däck hos David nästa vecka. Test köra den innan 29 augusti , då jag kör skilling 50 !




Nog om min helg, nu ska jag snart upp och jobba, tänkte börja klockan ett idag ska sätta upp mina nya tavlor och lite sånt. Köpte en ny TV- bänk igår (: ÄNTLIGEN!





Så här såg det ut på ss4 för Tobbe. Så här såg det ut efter ss8 för Tobbe.
"Säg inte allt du tänker, men tänk allt du säger"
/ Faxelsson

måndag 17 augusti 2009

Ny blogg (:

Hejsan!
Jag var tvungen att skaffa mig en till blogg, för min andra var alldeles för tråkig. Kunde inte lägga ut bilder eller någonting så tänkte testa något nytt här (:

Jag har precis kommit hem från Tranemo, skulle hämtat Fias bror men han vägra åka med hem.
Så nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på någon film , dom ska typ bomba ett flygplan eller något ganska interessant faktiskt!
Så jag tror jag fortsätter att titta på den faktiskt.

"Säg inte allt du tänker, men tänk allt du säger"

/ F.axelsson